Malé (po) a zároveň (před) sezónní zamyšlení...

Postřehy autora projektu Jaromíra Pytlíka...

Hockey Talent Academy CZECH vsadil na Telč správně! 

hraci610Po skončení hlavních campů Hockey Talent Academy bývám vždy pln emocí a většinou přispěji nějakým obsáhlejším článkem. Nejinak tomu je i letos, avšak díky zaneprázdněnosti s malinkým odstupem. Letošní sezóna se zapíše do historie zlatým písmem, neboť jsme získali novou halou v pohádkovém městě Telč krásné domácí zázemí, které jsme potřebovali. Řada již vypsaných campů Hockey Talent Academy se stěhovala směr Telč a přesto, že jsme věřili, čekali jsme co to s Vašim zájmem udělá. Přivítali jsme Vás v novém, čistém prostředí, nabídli jsme výrazně zlepšené podmínky v oblasti stravy, pitného režimu, ale i technického servisu v podobě broušení, nových šaten či nákupu výstroje a suvenýrů přímo v hale. Změnu zaznamenal tréninkový program na ledě, ale zejména pak mimo led, který vedl kondiční trenér se zaměřením na věci, které hráčům chybí. Vaší hojnou účastí na campech, kdy většina byla vyprodaná, jste dali jasně najevo, že jdeme správným směrem a je pro nás závazkem do budoucnosti.  Je to pro nás jasný signál do nové sezony, že umíte kvalitu ocenit. Za to děkujeme! Věřím, že je čím dál, tím více rodičů, kteří přemýšlí nad tím co kupují a doby předražených campů na zastaralých zimních stadionech se stravou z polotovarů je již dávno pryč... Vždycky když skončí hlavní campy Hockey Talent Academy, těším se že si odpočnu, zajedu na dovolenou a tak….

HTC 13223408 o HDRorez

Hockey Talent Center nadstavba, která cílí na vrcholový hokej!

Letos mě ale čekala zcela jiná situace, kdy v čase skončení hlavních campů Hockey Talent Academy směle vyrazil vpřed dlouho připravovaný projekt Hockey Talent Center určený pro hráče 14-18 let, který je dlouhodobějšího rázu a trvá 4 roky. Zaměřuje se na kategorie mladšího a staršího dorostu, jehož cílem je soustředit talentované hráče a provést je přes kritické období, který tento věk přináší a dobře je připravit na vstup do vrcholového hokeje. Je mi jasné, že to nepůjde tak rychle, každý začátek je těžký, cílíme na jednotlivce, věřím však naší práci, časem se určitě projeví. Jelikož jsme letos otevřeli první ročník, vedle pár velmi talentovaných hráčů dostali šanci i hráči druhého sledu, kterým však nechybí chuť a motivace... Věřím, že se všemi hráči uděláme takový progres, že v příštím roce budeme mít z čeho vybírat. Již dnes je ze strany hráčů 2002 a 2003 velký zájem a dle mého názoru se bude v TRYOUTU do  Hockey Talent Center v příštím roce těžké dostat. 

zacha4Součástí aktivit Hockey Talent Center Telč je vytvářet cílené tréninkové programy jednotlivcům v meziobdobí sezón s cílením na profesionální hokej. Jsem rád, že se o těchto možnostech začalo veřejně psát a hovořit, neboť i tato cesta je většinou nedílnou součástí programu všech špičkových hráčů a to se týká nejen programu na ledě, ale i mimo led. Již v prvním roce se připravovali  centru zvučná jména od mladíků z reprezentací U16, U17, U18, U19, U20, přes extraligové hráče až po hráče, kteří již okusili  nejlepší hokejovou ligu světa NHL. I zde máme na čem pracovat a právě tento program chceme ještě více posílit, neboť se setkal s velkým úspěchem.

JPNHL1000

Hockey Talent Academy EUROPE zaznamenal velký progres!

banner wtt2016Již jsem jednou napsal něco ve smyslu, že kdyby mi někdo řekl že vyprodáme camp v Itálii na 108 pozic, považoval bych ho za blázna, po letošním roce kdy ve Slovinsku a Itálii, kdy byly obsazeny téměř všechny campy, musím poděkovat všem kteří se na tomto projektu podílí. Výborně se jeví i nastartování campů v Polsku a Německu, připravujeme Rakousko, úspěšný restart proběhl na Slovensku. Vážím si všech, kteří pracují pro tyto projekty a snaží se odvádět tu nejlepší práci i těch, kteří mají zájem spolupracovat... právě v těchto chvílích dokončujeme koncept dalších středisek, které budou nabízet propracovaný tréninkový program HTA, který stále inovujeme a i pro novou sezónu máme připraveno řadu novinek, které ukáží nový směr v tréninku!

 HTAITALY2

World Talent Tournament přivítá v dubnu 2017 opět nová hala v Telči!

logo WTT1500Kdo se letos rozhodl zúčastnit World Talent Tournament 2016, určitě nelitoval... Letošní turnaj WTT - WORLD TALENT TOURNAMENT proběhl v nové hale Hockey Talent Center v Telči a zúčastnilo se ho na 64 týmů složených z hráčů různých národností. Tohoto velkého mládežnického turnaje se zúčastnilo přes 1000 hráčů z České republiky, Slovenska, Německa, Švýcarska, Maďarska, Rakouska, Ruska, Italie, Lotyšska, Polska, Slovinska, Rumunska... Turnaj v příštím roce bude opět v dubnu roku 2017 a je vypsán pro kategorie U8- 2009, U9 -2008, U10-2007, U11-2006, U12-2005, U13-2004, U14-2003, U16-2002, U18 - 2000/2001 Informace a přihlášky na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

 

Individuální výuka 

Individuální trénink nové generace spojený s cílenou OFF-ICE přípravou je trochu jiný level na který jste si rychle přivykli, přesto posuneme laťku ještě výše a již zanedlouho si budete moci objednat cílené programy rozvoje konkrétní dovednosti, kde každému hráči nastavíme kompletní program zaměřený na přesný cíl. Samozřejmostí je pečlivá kontrola tréninkového procesu hlavním trenérem včetně testování, kde Vás přesvědčíme o výsledku. a efektivitě Vámi vynaložených prostředků. Od tohoto zcela vyjímečného přístupu si slibujeme ještě lepší výsledky v dovednostním tréninku.

vertimaxgatlinwoodwaytrainingSquat OWNPAGE 1

PODPISJP

Kontakty

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Česká republika

Mobil: +420 702 131 647 - informace

Mobil: +420 775 559 055 - sportovní trénink