Proběhl meeting k turnajům CHS 22 A WTT 23!

Dienstag, 1 November 2022

Jsme velice rádi za obrovský zájem o celou sérii turnajů, které jako společnost pořádáme. Tento fakt je pro nás velmi zavazující. Chceme spolupracovat s hráči, týmy, výběry, kluby, spolky, které hledají vysokou hokejovou úroveň, kvalitní konfrontaci, špičkové zázemí, prostě kvalitu po všech stránkách. Za 15 let jsme získali spoustu zkušeností a jsme připraveni být průkopníky, ukázat směr, novou cestu a těšíme se obrovskému zájmu o naše projekty a jsme rádi, že se na nich chcete podílet. Je nám jasné, že nemůžeme uspokojit všechny, na některé se nedostane, přesto jsme se rozhodli dát šanci všem!

wtt logo 2022Dnes o tom bylo rozhodnuto na meetingu nejen pro nejbližší prosincový turnaj CHRISTMAS HOCKEY SERIES 2022, na který byly potvrzeny jednotlivé týmy, ale zejména pro turnaj WORLD TALENT TOURNAMENT 2023, kde se jednalo o pravidlech při zařazování týmů do turnaje. Meetingu se účastnili všichni členové užšího vedení turnajů, které jsou pořádány v  Hockey Talent Center Telč. Dnes bylo rozhodnuto, že všechny týmy, které projevili zájem, dostanou určitou šanci se turnaje WTT 2023 zúčastnit. Všechny kroky vedou a do budoucna povedou k co největší kvalitě tohoto turnaje. Proto týmy, které v minulém roce prokázali velmi dobrou výkonnost, byly automaticky zařazeny do turnaje, stejně tak jako týmy prověřených partnerů, se kterými jako projekt planticadlouhodoběji spolupracujeme a počítáme. Týmy, které zatím do turnaje zařazeny nebyly, dostanou šanci v KVALIFIKACI, kde si mohou vybojovat své místo. Nechceme opomenout žádný tým, který je kvalitní. Velmi zajímavá kvalifikace proběhne před turnajem v prvních dvou týdnech měsíce dubna. Vyhradili jsme proto v jednotlivých kategoriích hned dvě postupová místa a jsme si jisti, že z této kvalifikace postoupí opravdu kvalitní týmy. Navíc to bude velice zajímavé a napínavé, turnaj tak získá i na atraktivitě.

Druhým bodem byla informace o navázání úzké spolupráce s předním výrobcem českého skla, které bude součástí všech turnajů pořádaných projektem Hockey Talent Academy. Námi pořádané turnaje si zaslouží i originální a hodnotné ceny, a proto je tato spolupráce logickým krokem, který dává turnajům ještě větší prestiž. Samostatnou kapitolou je pak "putovní" broušená trofej s exluzivním podstavcem, do které jsme zainvestovali nemalé prostředky. Fotka vítězů s touto exkluzívní trofejí bude třešničkou na dortu a pro vítězné hráče zážitkem. 

logo TOP 8 finPosledním bodem, který se projednával, byla dlouhodobá soutěž TOP 8 HOCKEY LEAGUE (T8HL), která bude určena nejlepším 8 týmům v ročníku. Nejsme tak malým projektem, abychom museli přihlížet dvouciferným výsledkům, jak jsou v oficiálních a dostupných soutěžích běžné, modlit se, abychom padli s průměrným týmem do lepší skupiny, prosit o přátelská utkání, hledat kvalitu! Kontaktuje nás dlouhodobě celá řada výběrů, kteří se nebojí konfrontace, naopak ji vyhledávají. Díky těmto faktům jsme se rozhodli zorganizovat mládežnickou ligu, která tu ještě nikdy nebyla a nemá obdoby. Věříme, že to pomůže spoustě šikovných kluků a výborných týmů!

Z Vašeho zájmu, je vidět, že to netrápí pouze nás, ale spoustu dalších majitelů klubů, akademií, škol, trenérů, týmů, hráčů, rodičů. Kvalitní dlouhodobá soutěž se zahraniční účastí a pouze 8 výběrovými týmy v ročníku (na základě kvalifikace či rankingu) se bude hrát v krásném prostředí Hockey Talent Center Telč, systémem denních turnajů s následným play-off a dalšími atraktivními prvky, které se v mládežnickém hokeji moc nenosí… Věřte, že T8HL, liga 8 vybraných špičkových týmů v ročníku, do mládežnického hokeje vnese světlo! 
 
Obrovská odezva na novou výběrovou soutěž během krátkého času nás nadchla, ale zároveň nás to zavazuje. Výjimečná liga si zaslouží výjimečnou přípravu. Chceme, aby ji hráli ti nejlepší, proto jsme se rozhodli pro dlouhodobou soutěž v pauze mezi sezónami, měsících květen až červenec. Výběrovou ligu T8HL bude hrát pouze 8 týmů v dané kategorii. Bude se hrát v kategoriích U14 (2009), U13 (2010), U12 (2011), U11 (2012). Soutěž bude mít velice atraktivní formát s vyřazovacím PLAY-OFF a bude se hrát v Hockey Talent Center Telč. Týmy hrající tuto soutěž dostanou k dispozici i prostor pro své tréninky přímo v HTC Telč.
 
Bližší informace přineseme po dalším zasedání, které je na programu 1.12.2022.

PODPISJP 

Kontakte

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dačice
Tschechische Republik

Handy: +420 702 131 647 - Informationen

Handy: +420 775 559 055 - Sporttraining