Byly spuštěny výuky Hockey Talent Academy 2016!

Tuesday, 29 December 2015

Chtěl bych nejprve všechny příznivce Hockey Talent Academy pozdravit, většinou začínám na konci roku ohlédnutím, které zdvořile nevynechám ani letos, ale dnešní příspěvek bude spíše o budoucnosti, novinkách a posunu vpřed na kterém dlouho a usilovně pracujeme. Každý z nás by chtěl příjemné prostředí nového stadionu se špičkovým zázemím, nejmodernější vybavení a efektivní stroje pro OFF-ICE trénink, rezervace campů bez jakékoli zálohy, komfort pro hráče v šatnách, sportovní stravu v průběhu campu pro hráče, specialní nabídka stravy pro rodiče, nabídka ubytování na campech nebo bohatý doprovodný program  pro hráče i rodiče... 

I když je dnes silvestr, vážíme si Vaši důvěry natolik, že jsme se rozhodli všechny tyto výhody zařadit! 

Věříme, že si náš bohatý program užijete a moc se na Vás těšíme...


 

Malinké ohlédnutí...

Hockey Talent Academy urazila za svojí existenci velký kus cesty, myslím si, že by bylo zcela zbytečné vypisovat úspěchy. Poděkování patří všem - hráčům, rodičům, trenérům, organizačním pracovníkům, vzácným hostům, prostě všem příznivcům Hockey Talent Academy, kteří se jakkoli podílejí na chodu tak vyjímečného projektu jakým Hockey Talent Academy je. Dnes je díky Vašemu zájmu HTA pojmem nejen v České republice a Slovensku, ale i Itálii, Slovinsku, Rakousku, Německu, Polsku a dalších zemích. Kdyby mi někdo na začátku řekl, že bude v projektu registrováno přes 7000 hráčů, měl bych ho za blázna. S tím souvisí i vydání knihy, kterou jsem připravoval od roku 2011 a svým způsobem mapuje i tréninkový program projektu jehož jste součástí. Děkuji za všechny Vaše ohlasy, i díky nim vím, že jsem čas investoval správně a moc si všech vážím.

Celoroční program - šance pro všechny, od amatérů po profesionály...  

htctelc3Ale pojďme se věnovat budoucnosti, projekt Hockey Talent Academy byl vždy projektem, který byl vizionářský, snažil se koukat dopředu, ať už se jednalo o zaměření tréninků, náplně tréninků, zařazování nových postupů a pomůcek či celkový přístup k výchově mladých hokejistů, přesto řadu lidí z hokejového prostředí překvapila zpráva o připravovaném nadstavbovém projektu tréninkového centra HTC - Hockey Talent Center s propracovanou návazností na studium, stravu, tréninkové a herní vytížení i regeneraci v malém pohádkovém městečku Telči. I když to je možná překvapivé, z mého pohledu je pětitisícová Telč pro náš projekt ideální volbou, program se výborně doplňuje s výkonnostními sportovními aktivitami místního klubu i amatérskou ligou. Pěkný funkční stánek tak zasahuje široké spektrum zájemců o toto sportoviště a dává možnost fungovat po celý rok. Toto nové hokejové centrum poskytne celoročně špičkové podmínky nejen projektu Hockey Talent Academy, ale klubům či dalším týmům, kteří mohou využít pestré nabídky k soustředění v Telči včetně tréninkového a doprovodného programu „na klíč“. Přes letní období se program bude detailně věnovat i starším hráčům včetně řady profesionálů, kteří již o spolupráci projevili zájem. Nezapomínáme ani na brankáře, kteří se mohou těšit na bohatý program zastřešený jednou z největších brankářských škol.

Hockey Talent Center - centrum pro talentované hráče!

HTC orezŘada dotazů které dostáváme se dotazuje na celoroční program pro talentované hráče Hockey Talent Center a schéma jeho fungování. Cílem projektu je soustředit talentované hráče a provést je přes kritické období, který tento věk přináší a dobře je připravit na vstup do vrcholového hokeje. Nový klub ICE DRAGONS vznikne na základech klubu registrovaného u ČSLH jako Ferrax team, který v minulosti nastupoval v KL mužů a bude ctít všechny regule a předpisy Českého svazu ledního hokeje. Prioritou klubu budou kategorie MD, SD, ale bude samozřejmě úzce spolupracovat s místním klubem a pomáhat mu. O spolupráci s Hockey Talent Center již projevilo zájem několik klubů, díky němuž se hráči budou již v prvním roce účastnit nejvyšších soutěží ELMD, ELSD, pro mladší adepty je připravena i spolupráce s týmy hrající LMD. Jdeme svou vlastní cestou, které věříme!

HTC schema


 

Hockey Talent Academy nabízí možnost zlepšení všem!

Letošní nabídka hlavních dovednostní campů Hockey Talent Academy je opravdu pestrá a ještě většího rozsahu než v roce loňském. Nabízí celou řadu možností pro hráče všech věkových kategorií. Držíme se osvědčeného ostře ohraničeného zaměření, aby každý hráč v nabídce mohl zvolit produkt, který pro svůj progres potřebuje.   

A proč zvolit Hockey Talent Academy? Protože Vás to naučíme!

HTA - pokud hledáte moderní a efektivní trénink, jste na správné adrese

HTA - chcete se v některé části zlepšit, svěřte nám svůj talent, u nás najdete vše pod jednou střechou!

HTA - rotace trenérů ve výuce , působí na Vás v jedné hodině až 8 různých trenérů!

HTA - stejný icetime pro všechny hráče v SHL!

HTA - rotace trenérů ve hře, kdy hráče vede více trenérů, podporuje kreativitu a herní myšlení hráčů

HTA - povinná a pravidelná změna postů dává možnost všem!

HTA - přesné zaměření campů - víte co kupujete!

HTA - kvalitní a férové tréninkové prostředí pro všechny, kteří se chtějí zlepšit!

3

Zařadili jsme do nabídky řadu zcela nových výuk, uvidíte řadu nových pomůcek, cvičení, ale i trenérů a hostů. Velmi výraznou změnou projde i v minulé sezóně tolik úspěšná HTA SPEED LEAGUE. Můžete se těšit na v minulosti tolik sledované DRAFTY SHL, součástí SHL budou i přesilovky, oslabení.

Termíny campů:

HTA CZECH 

3.6. - 5.6. 2016 / THE BEST TECHNIQUE SKATING / TELČ

10.6. - 12.6. 2016 / THE BEST TECHNIQUE SKATING / ČESKÉ BUDĚJOVICE

17.6. - 19.6. 2016 / ELITE STICKHANDLING / TELČ

24.6. - 26.6. 2016 / HOCKEY SENSE / TELČ

1.7. - 3.7. 2016 / ACCELERATION & EXPLOSIVE SKATING / TELČ

8.7. - 10.7. 2016 / SNIPER & HIGH LEVEL SCORING / TELČ

15.7. - 17.7. 2016 / THE BEST OF HTA / KRAVAŘE

22.7. - 24.7. 2016 / ONE vs. ONE SUPER SKILLS / TELČ

29.7. - 31.7. 2016 / USA / CAN - HTA CAMP / TELČ

PROSPECTS CAMP U16, U17, U18 pro starší talentované hráče

PROSPECTS CAMP 10.6. - 12.6. 2016 - ČESKÉ BUDĚJOVICE

PROSPECTS CAMP 1.7 - 3.7. 2016 - TELČ

PROSPECTS CAMP 22.7. - 24.7. 2016 - TELČ

HTA ITALY, SLOVENIA

Evropské campy budou spuštěny v průběhu ledna 2016

27.5. - 29.5. 2016 / THE BEST TECHNIQUE SKATING / NEUMARKT - EGNA

3.6. - 5.6. 2016 / ELITE STICKHANDLING / NEUMARKT - EGNA

10.6. - 12.6. 2016 / ONE vs. ONE SUPER SKILLS / NEUMARKT - EGNA

17.6. - 19.6. 2016 / SNIPER & HIGH LEVEL SCORING / NEUMARKT - EGNA

29.7. - 31.7. 2016 / THE BEST TECHNIQUE SKATING / JESENICE

HTA GERMANY

8.7. - 10.7. 2016 / THE BEST TECHNIQUE SKATING / DRÁŽĎANY

22.7. - 24.7. 2016 / THE BEST TECHNIQUE SKATING / KOLÍN NAD RÝNEM

29.7. - 31.7. 2016 / ELITE STICKHANDLING / MANNHEIM

12.8. - 14.8. 2016 / SNIPER & HIGH LEVEL SCORING / RAVENSBURG

HTA POLAND

8.4. - 10.4. 2016 / THE BEST OF HTA / TYCHY

HTA SLOVAKIA

Dále jsou v jednání ještě tři campy na Slovensku, který by měli být potvrzené do konce ledna 2016.

VSTUP DO E-REZERVACE CAMPŮ PRO ROK 2016 ZDE

Místo pořádání výuky

Pro letošní rok jsme vsadili na haly s komfortním zázemím o něž se díky nové hale v Telči můžeme zasadit. Místo, kde se výuka pořádá ve vyznačeno jak v názvu, tak v popisu výuky v e-rezervaci. Přesné adresy sportovišť naleznete  na stránkách www.hockeytalent.cz záložka SPORTOVIŠTĚ

Platby

Máme ve Vás důvěru, proto dochází k zásadní změně i v tomto bodě a vycházíme našim zákazníkům vstříc. Všechny campy v ČR jsou letos bez zálohy splatné na místě v den zahájení campu! 

Rozdělení do jednotlivých kursů

Přesné rozdělení do jednotlivých kursů je známo, až těsně před výukou a to minimálně 3 dny (vzhledem k nemocím, kolidacím, omluvenkám). V případě, že jsou vypsány 3 kursy, platí však pravidlo kurs č.1 je nejmladší a začíná, kurs č.3 nejstarší, vyjímku mohou tvořit pouze hráči ze stipendia, či věrnostního programu. Rozdělení je zasíláno e-mailem. 

Prezence

Místo prezentace je vždy řádně vyznačeno. Prosíme všechny, aby se prezentovali před první vyučovací hodinou. V nutných případech pozdního příjezdu stačí pouze informovat "Prezenci" o příjezdu a vyřídit náležitosti později. Informace, zdali máme všechny hráče ve výuce je pro nás důležitá!

Dresy

Pro letošní campy je oficiálním dresem Hockey Talent Academy TRENDS ve stylu NHL. Dres dostanete u prezentace je i s Vaším jménem a s číslem ročníku narození, velikosti stanovujeme automaticky dle ročníku narození.  Dres je v ceně campu.

Harmonogram

Přesný harmonogram je zveřejněn minimálně 5 dní před  zahájením campu a je na internetových stránkách www.hockeytalent.cz. Harmonogram je na všech stadionech stejný a zašleme Vám ho společně s rozpisem kursů.

Náplň campů

Co se týče náplně jednotlivých campů, stručně jsou popsány v e-rezervaci. Obsah všech campů Hockey Talent Academy je vytvářen dle nejmodernějších světových tréninkových metod. Do campů připravujeme celou řadu nových cvičení, zapojení moderních pomůcek i nových tréninkových metod.

Trenéři Hockey Talent Academy

Právě tato část velmi odlišuje HTA od jiných hokejových škol, každým rokem se posouváme s kvalitou trenérů výše a nejinak tomu bude i letos. V letošních campech povedou hráče trenéři, kteří mají nejenom špičkové dovednosti, ale v mnoha případech jsou profesionálními hráči s extraligovými zkušenostmi! Zařadíme i špičkové zámořské dovednostní trenéry a specialisty se zkušenostmi z NHL! Trenéry budeme nasazovat dle zaměření campu! V naší hokejové škole na Vás působí během jednoho campu až 8 špičkových trenérů!

Speed liga - hra

SPEED LIGA / HRA není (ve většině případů) v termínech hlavních campů samostatě nabízena, neboť je pevnou součástí všech campů Hockey Talent Academy. Pro SPEED LEAGUE bude platit pravidlo, že každý hráč musí disponovat dvěma HTA dresy a to bílým (dostanete na campu) a modrým (půjčíte si od spoluhráče, zakoupíte přes e-rezervaci, či vyjímečně v začátku zapůjčíme).  

Hosté campů Hockey Talent Academy

Jsme velice vděčni a hrdi na fakt, že program Hockey Talent Academy v minulosti ovlivnila řada špičkových hráčů NHL i řada osobností z profesionálního hokeje, kteří svými „příspěvky“ ve výuce HTA spoluvytváří nosnou kostru vzdělávacího dovednostního programu. I díky tomu je Hockey Talent Academy projektem, který se na tyto moderní trendy a problematiku zaměřuje a již několik let vkládá nové prvky do výuk mládeže a udává směr. Je detailně propracovaným programem, který dává možnost každému hráči - "jít si za svým snem" … Chtěli bychom všem, kteří se na tomto unikátním projektu jakkoli podíleli, poděkovat, neboť všichni jste přispěli ke zrození něčeho vyjímečného.

Broušení bruslí

Na všech campech Hockey Talent Academy bude zajištěno vysoce kvalitní broušení bruslí švédskou automatickou bruskou PRO-SHARP za cenu 70Kč. Věřím, že i tyto informace přispějí ke skvělému průběhu Vaší výuky v Hockey Talent Academy a za tým HTA mohu slíbit, že pro Vaši spokojenost uděláme vše...

Se všemi se těším na viděnou na ledě

PODPISJP

Contacts

HOCKEY TALENT ACADEMY
Lipolec 14, 380 01 Dacice
Czech Republic

Mobile: +420 702 131 647 - Informations

Mobile: +420 775 559 055 - Training